Mijn foodblog CULI COLUMN is bedoeld
om jou dagelijks te inspireren over eten en drinken. Op het gebied van eten blog ik
wisselend over ontbijtjes, lunches, diners en borrelhappen. Dit zijn
voornamelijk creaties uit eigen keuken. Ook inspireer ik je buiten eigen
keuken, bijvoorbeeld in een hip restaurant, op een food event of op reis.
Wat ik zelf bereid wil ik dolgraag met je delen. Waarom? Om het voortdurend nadenken over ‘Wat eten we vandaag?’ je te ontnemen. En ook al zit je vol ideeën, misschien geeft CULI COLUMN je net dat laatste zetje voor een originele twist aan jouw gerecht. De recepten op deze blog zijn lekker easy-going. Probeer van je maaltijd een feestje te maken door te variëren en te combineren. Klinkt ingewikkeld, is het niet! Culinair betekent letterlijk kookkunst. Ik ben ervan overtuigd dat het een kunst is om iedere dag op een snelle en gemakkelijke manier lekker en gezond eten op tafel te kunnen zetten. En dit met invloeden vanuit de hele wereld.. Dus ook al ben je geen topkok, een kunstenaar ben je sowieso.
Wat ik zelf bereid wil ik dolgraag met je delen. Waarom? Om het voortdurend nadenken over ‘Wat eten we vandaag?’ je te ontnemen. En ook al zit je vol ideeën, misschien geeft CULI COLUMN je net dat laatste zetje voor een originele twist aan jouw gerecht. De recepten op deze blog zijn lekker easy-going. Probeer van je maaltijd een feestje te maken door te variëren en te combineren. Klinkt ingewikkeld, is het niet! Culinair betekent letterlijk kookkunst. Ik ben ervan overtuigd dat het een kunst is om iedere dag op een snelle en gemakkelijke manier lekker en gezond eten op tafel te kunnen zetten. En dit met invloeden vanuit de hele wereld.. Dus ook al ben je geen topkok, een kunstenaar ben je sowieso.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten