Ben je een burgerfan en weer op zoek naar een nieuwe? Deze is lekker!! Het is een kipburger met spinazie, rode ui, feta en een tomatensalsa. Het bedje van bladspinazie maakt deze burger een beetje ruig. Het kippetje is mals, het sausje pikant en het kaasje scherp.. Wat wil je nog meer?? O ja... BIER!
Wat heb je nodig?
(2 personen)
- 2 ciabatta broodjes
- 2 kipfilets
- 1 knoflookteen
- 4 el olijfolie
- 100 gram bladspinazie
- 1 rode ui
- 4 tomaten
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 handje augurken
- paar blokjes fetakaas
Hoe maak je dit klaar?
1. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de augurken in kleine stukjes. Pers de knoflook.
2. Doe wat olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de kipfilets toe en bak deze goudbruin. Bestrooi met wat peper en zout.
3. Doe wat olijfolie in een andere pan en voeg de spinazie beetje bij beetje toe totdat alles geslonken is.
4. Neem een klein pannetje en meng hierin de tomatenpuree, blokjes tomaat en augurkjes. Verwarm het geheel een paar minuten op het vuur.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten