Groentetip: broccoliroosjes
Nog een tip --> Houd je niet van varkensschnitzel? Kip kan ook!
Wat heb je nodig?
(voor 2 personen)
- 150 gram rijst
- handje noten
- 200 ml kokosmelk
- 2 varkensschnitzels
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 takjes rozemarijn
- 1 eetlepel mosterd
- 1 knoflookteen
Hoe bereid je dit?
1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing maar dan inclusief kokosmelk. Voeg eventueel wat zout toe. Snijd ondertussen de naaldjes van de rozemarijn in stukjes. Wrijf het vlees in met de rozemarijn, mosterd, olijfolie, geperste knoflook en wat peper. Laat dit even intrekken.
2. Neem (indien aanwezig) een grillpan en bak de varkensschnitzels in ongeveer 8 minuten goudbruin.
3. Neem de rijst van het vuur en meng de noten erdoorheen. Verdeel de rijst over de borden serveer met de mosterd-rozemarijn varkensschnitzels.
3. Neem de rijst van het vuur en meng de noten erdoorheen. Verdeel de rijst over de borden serveer met de mosterd-rozemarijn varkensschnitzels.
SMAKELIJK!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten